Kviečiame tapti globėjais!

Kuršėnų šeimos namų struktūrinis padalinys – Globos centras teikia paslaugas globėjams (rūpintojams) ir jų globojamiems vaikams, įgyvendina vaiko globėjo (rūpintojo) teises ir pareigas, pagal tarpusavio bendradarbiavimo ir paslaugų teikimo sutartį, perduoda likusį be tėvų globos vaiką prižiūrėti budinčiam globotojui, teikia ir organizuoja socialines paslaugas bei kitą pagalbą pagal poreikį vaikui ir budinčiam globotojui.

Globos centras ne tik teikia paslaugas budintiems globotojams ir globėjams (rūpintojams), bet ieško naujų globėjų vaikams, kurie dėl tam tikrų priežasčių neturi galimybės augti biologinėje šeimoje.

Jei esate neabejingi vaikams, likusiems be tėvų globos ar turite neatsakytų klausimų dėl vaiko globos ar įvaikinimo, išsamesnę informaciją galite gauti Kuršėnų šeimos namų Globos centre. Dirbantys specialistai suteiks visą informaciją minėtais klausimais tel. 8 614 989 70 ar individualių susitikimų metu. Mus galite rasti atvykę adresu Pramonės g. 2, Kuršėnai, Šiaulių r. sav. Taip pat galite mums rašyti el. p. kursenuvgngc@gmail.com.

Kuršėnų šeimos namų Globos centro kontaktai, funkcijos, naujienos, informacija globėjams (rūpintojams), įvaikintojams ar jais ketinantiems tapti bei kita aktuali informacija skelbiama tinklalapyje www.kursenugc.lt ar Facebook paskyroje  Vaikai yra vaikai. Šiaulių rajonas.