Vaikų globos savaitės renginiai Šiaulių rajone

Nors vasara dar atrodo niekaip neateina, net jeigu ir šiandien ilgai lauktas birželis, oras nelepina savo šiluma, o saulės spinduliai sunkiai pasiekia mūsų rankas ir skruostus, nenusiminkime.

Gal ją prisišauksime patys?

Visus, visus šeimos narius,
globėjus, įtėvius ir jų vaikus,
bendruomenę ir jos svečius,

kviečiame į jau tradicija tapusią Globėjų savaitę Šiaulių rajone!

Kaip ir kasmet Kuršėnų šeimos namų Globos centras atrinko idėjas ir paruošė veiklas/renginius/edukacijas pagal kiekvieno skonį, nuo sporto iki meno ir laisvalaikio.

Birželio 27 d. 18 val. renkamės prie Šiaulių r. Kuršėnų sporto mokyklos, kur pakylėti gerų emocijų išeisime pasikrauti jų į priekį ėjimo renginyje – “Sąmoningumas ir sveikas sportas”. 6 kilometrų sąmoningo ėjimo renginys yra skirtas tiems, kurie mėgsta vaikščioti ir supranta judėjimo svarbą. Be to mes ėjimą pristatome kaip smagų reiškinį, parodydami, kad sportas pirmiausia yra apie gerą emociją, džiaugsmą, apie šventę, susijusią su Globėjo diena, apie globos ir įvaikinimo idėją mūsų galvose ir širdyse. Dalyvių lauks apšilimo mankšta, trasa gražioje pušyno gamtoje, ąžuolų perduodama galia, mini zoologijos sodas, poilsio stotelėse galimybė gauti naudingų sveikatai patarimų, muilo burbulų šou. Tai ĖJIMAS, kuris KEIČIA. Kūną. Mintis. Aplinką. Mus.
Renginio nuoroda facebook platformoje: https://bit.ly/3m3Jrne

Birželio 29 d. kviečiame į Šiaulių r. kultūros centrą, vasaros kinui “Drugelio širdis”. Bilietų kainos nurodytos Šiaulių r. savivaldybės kultūros centro puslapyje arba bilietus galima įsigyti internetu www.ticketmarket.lt bei atvykus į vietą.

Renginio nuoroda facebook platformoje: https://bit.ly/3zrB791

Birželio 30 d. kviečiame į Šiaulių r. kultūros centrą, kur įvyks muzikinė – teatralizuota kompozicija, apjungianti skaitomą poeziją, gyvą muziką, vasaros kvapus ir garsus – „Globos Muzika“. Kompozicija, paremta Daivos Čepauskaitės poezijos tekstais ir šviesos magija, kviečia į dialogą apie brangiausias gyvenimo vertybes – meilę, šeimą, psichikos sveikatą. Eiles skaito Šiaulių valstybinio dramos teatro aktoriai Monika Šaltytė ir Severinas Norgaila.

Taip pat malonų vakarą pratęs jautri ir tikra rašytojos Virginijos Rimkuvienės istorija, kuri nors ir maža dalimi, bet prižadame, tikrai visus palies. Rašytoja pristatys savo knygą “Jis vadina mane mama”.
Renginio nuoroda facebook platformoje: https://bit.ly/3M3Z7l2
 

Primename, kad Liepos 2 d. vainikuoti Globėjų savaitės renginių keliaujame į Klaipėdą prie jūros!

Mieli globėjai, įtėviai, budintys globotojai, šeimynų dalyviai, ši savaitė skirta Jums!

VAIKAI_YRA_VAIKAI_SVENTINIS_LOGO_PNG-01

*Veiklos remiamos iš Šiaulių rajono savivaldybės bendruomenės
sveikatinimo iniciatyvų skatinimo projekto lėšų.

Praeitas straipsnis