Kalėdų Senelio sveikinimas

https://youtu.be/g8m7mtkZPcwKalėdų Seneliui niekada netrūksta minčių, kaip pasveikinti visus visus gražiausių metų švenčių proga! Nors šiais metais siunčia mums virtualų sveikinimą, net neabejojam, kad Kalėdų rytą ir dovanos bus paliktos po papuoštomis eglutėmis!Kuršėnų šeimos namų Globos centro specialistai prisideda prie Senelio sveikinimų ir linki, kad namuose vyrautų ramybė, meilė, o svarbiausia būkime sveiki!

Leisk Man atsiremti į Tavo pečius ir pasiruošti dideliam skrydžiui

https://www.youtube.com/watch?v=6_9L6_zEBKY&feature=youtu.be&ab_channel=RamintaTama%C5%A1auskait%C4%97 Ką pasakytum būsimiems tėvams, jei jie klausytųsi? Kuo pasidalintum su jais, jei jie atvertų tau savo namų duris? Ieškome globėjų ( rūpintojų), įtėvių šeimų vaikams, netekusiems tėvų globos. Jūs galite tapti vaiko NAMAIS.

SVEIKAS IR LAIMINGAS ŽMOGUS 2020

Vaikuose glūdinti išmintis – geriausias jų kūno ir sielos gydytojas… tereikia padėti šiai išminčiai natūraliai atsiskleisti ir veikti… Kuršėnų šeimos namuose Globos centre baigtas vykdyti Šiaulių rajono savivaldybės finansuotas Visuomenės sveikatos rėmimo projektas ,,SVEIKAS IR LAIMINGAS 2020”, leidęs įvairiose projekto veiklose dalyvauti ir veikti vaikų globos namų bendruomenės nariams, rajono šeimose, šeimynose globojamiems vaikams ir