DRAUGO DIENA

LAPKRIČIO 29-TOJI-
DRAUGO DIENA ir
MES DRAUGAUJAME!
 
Kuršėnų šeimos namų Globos centro specialistai, kvietė visus globėjus/rūpintojus, įtėvius, budinčius globotojus, globojamus/rūpinamus vaikus ir jų šeimas dalyvauti DRAUGO dienos minėjime. Globos centro globos koordinatoriai sugalvojo idėją šiuo sunkiu laikotarpiu, kai viskas vyksta nuotoliniu būdu, suvienyti visus vaikus ir šeimas, pasidalinti savo mėgstama veikla, hobiais, talentais. Draugo dienos minėjimo iniciatyva atsirado skatinant jaunimą užsiimti tam tikra patinkančia veikla, o Globos centro specialistai sugalvojo padėti SURASTI DRAUGĄ, kuris mėgsta tą patį ką ir TU!
Esame labai dėkingi ir labai laimingi, nes šitokia gausybė nuotraukų, netilps į visą mūsų tinklapį. Globėjai/rūpintojai, įtėviai ir budintys globotojai atsiuntė daugiau, nei 180 nuotraukų, tarp jų ir vaizdo įrašų. Nuotraukose akivaizdžiai laimingos ir vieningos šeimos, visi vaikai turi įvairių pomėgių, pamatėme visą būrį talentingų žmonių ir tuo labai didžiuojamės. Svarbiausias ir labiausiai nudžiuginęs faktas, kad šeimos pasidalino ne tik talentais ir hobiais, bet tiesiog savo gyvenimu!
Galime drąsiai teigti – MES DRAUGAUJAME!
Taip pat Globos centras pasveikino Kuršėnų šeimos namų globojamus/rūpinamus vaikus, Bendruomeninius vaikų globos namus, bei Krizių centro gyventojus, įteikdami po saldžią dovanėlę!
 
Sveikiname ir Jus visus su DRAUGO diena ir linkime, kad Jūsų šeimose lygiai taip pat atsispindėtų laimė ir draugystė, kaip pas mus!
 
Daugiau nuotraukų galite pamatyti mūsų Facebook.com puslapyje „Kuršėnų šeimos namų Globos centras”.
*Visos nuotraukos publikuotus su globėjų/rūpintojų, įtėvių, budinčių globotojų žinia ir leidimais, vardai ir pavardės neviešinami, dėl asmens duomenų apsaugos.
Praeitas straipsnis